Zie Grit

Jaarverslag 2021

Klant: Duchenne Parent Project

"Jannie heeft zeer goed werk geleverd. Het is een enorme klus geweest. Voor haar en voor DPP was het de eerste keer dat zij een jaarverslag schreef, respectievelijk dat wij het uitbesteedden. Om alle info te achterhalen en te weten wat belangrijk is, wat erbij hoort, is een tijdrovende klus maar dankzij haar doorzettingsvermogen en oog voor detail is het een verslag geworden om trots op te zijn." Mirjam Franken, Stichting Duchenne Parent Project

Herschrijven website

Klant: Intersolution Administratie

"Een middelgroot administratiekantoor in de Zaanstreek heeft zich gespecialiseerd in persoonlijk klantencontact. Ik heb met plezier de opdracht aanvaard om voor dit mooie bedrijf een nieuwe website te schrijven."

Redigeren webteksten VMCAlmere

Klant: VMCAlmere

"Jannie komt vanaf het eerste moment ontzettend vriendelijk, positief en kundig over. Het contact met Jannie is prettig, ze is professioneel en komt haar afspraken na. Ze heeft ons erg geholpen met de websitecontent van ons nieuwe platform. Ze heeft de teksten toegankelijker en beter te begrijpen gemaakt voor onze websitebezoekers. Ik kan Jannie aan iedereen aanbevelen!" Anna van Oorschot, VMCA Almere.

"Jannie heeft via de Nieuwe Gevers al onze website teksten herschreven. Een enorme klus! Al na de eerste proeftekst zagen we het verschil. Jannie gaf duidelijk aan wat we wel en niet van haar mochten verwachten. De samenwerking verliep daardoor soepel. Mochten we weer eens nieuwe teksten nodig hebben is de eerste aan wie ik denk Jannie." Aranka Verheugd, adviseur vrijwillige inzet.

White papers kennisbank

Blogs

Klant: Jouw Tekstbureau

"Als onderdeel van OMP internetmarketing biedt Jouw Tekstbureau tekstschrijvers aan die impact maken. De juiste 'tone of voice' weten te raken. Of het nou gaat om specialisme of multidisciplinair."

Lokale media

Lokale media

Artikelen kwartaalblad Sociaal wijkteam

"Het is belangrijk dat mensen weten wat er gebeurt in de eigen omgeving. Ik heb meerdere artikelen geschreven voor lokale media. In het verleden voor de Eigenwijkspagina van een huis aan huis blad. Meer recent heb ik artikelen geschreven voor het kwartaalmagazine van het Sociaal Wijkteam van Zaandam Zuid."

Redigeren eindverslag studie

Particuliere klant